Website laten maken
Webredactie
Goed vindbaar in Google
Website vernieuwen
Website Zwolle
Website Zwolle
onderderodeparaplu
onderderodeparaplu

Website vernieuwen

Heeft u, als professionele onderneming, een website maar bent u niet meer tevreden over de snelheid of de vindbaarheid? Past een nieuwe look u beter, wilt u een responsive website, optimaliseren voor mobiele telefoon of wilt u andere verbeterpunten aanbrengen? Dan wordt het tijd uw huidige website te laten vernieuwen.

Website vernieuwen door onder de rode paraplu

Wij maken websites in WordPress en zorgen voor een gebruiksvriendelijk cms systeem zodat u eenvoudig zelf uw website kunt onderhouden. Bijna dagelijks worden updates gedaan en zijn nieuwe plugins beschikbaar die de werking van uw website aanzienlijk kunnen verbeteren. Integratie met social media zoals Facebook, Twitter, Pinterest, toevoegen van landingspagina’s, archiveren van nieuwsberichten etc. Met onder de rode paraplu vernieuwt én verbetert u uw website.

Website vernieuwen vanuit een ander CMS?

Of uw huidige website nu gebouwd is in Joomla, GX, ModX of elk ander denkbaar cms systeem, wij zetten de inhoud over en en doen aanpassingen waar u dat wilt. Als u teksten of afbeeldingen wilt wijzigen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Website vernieuwen? Wij doen het graag.
Neem contact op voor advies en mogelijkheden.

Onder de rode paraplu biedt u:

  • maatwerk design in eigen huisstijl
  • responsive voor meerdere devices
  • geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • website zélf makkelijk te beheren
  • incl. bezoekers statistieken
  • onderhoud en updates van cms systeem

Hoe werkt onder de rode paraplu ?

In een kennismakingsgesprek bespreken we samen aan welke voorwaarden uw nieuwe website moet voldoen en welke mogelijkheden er zijn. U kunt gebruik blijven maken van uw bestaande hosting. Mocht u liever willen switchen dan adviseren wij u graag en kunnen wij dat voor u regelen. Daarna gaan we voor u aan de slag. Allereerst maken wij een ontwerp en na uw goedkeuring wordt de site gebouwt, getest en opgeleverd.

Welk prijskaartje hangt aan uw website op maat?

Een website laten maken is maatwerk. Onze kennis en ervaring wenden wij aan om uw onderneming zo goed mogelijk online te profileren. Hiervoor vragen wij een eerlijke prijs op basis van een vast uurtarief. Vooraf geven wij een duidelijke offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. U heeft zelf invloed op de prijs door zelf teksten en afbeeldingen aan te leveren of uw website zelf te vullen met content.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek